HATAY / HASSA - Ardıçlı Anadolu Lisesi

Eshat BULUT - Okul Müdürü

Eshat BULUT ,1979 yılında Hatay-Hassa’da doğdu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Aslen Hatay Hassa-Söğüt nüfusuna kayıtlıdır. Hassa’da ikamet etmektedir. İlkokulu Söğüt İlkokulunda bitirdikten sonra Ortaokul ve Lise öğrenimini Hassa Lisesi’nde (Çardak Anadolu Lisesi) tamamladı. Yükseköğretimini ise Yüzüncü Yıl Üniversitesi- Eğitim Fakültesi -Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümünde tamamladı. 2001 yılında mezun olduktan hemen sonra Kahramanmaraş-Afşin –Tanır’da Türkçe öğretmeni olarak görevine başladı. 2007-2008 eğitim öğretim yılında Kırıkhan Anadolu Lisesi’nde (Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi) Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak 1 yıl görev yaptı. 2008 yılında Hassa Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı – Müdür Vekilliği görevine başladı. Daha sonra ise 2012 yılında Ortaokul ve Lise öğrenimini tamamladığı Hassa Lisesi’ne Okul müdürü olarak atandı. Gayretli , özverili çalışmalar ve başarılarla dolu 8 yıldan sonra,  müdürlük görevine Hassa Ardıçlı Anadolu Lisesi’nde devam etmektedir.